Patronen

Patronen
Gratis patroon

Webshop

Webshop
Webshop

Workshops

Workshops
Workshops

Haakfeestje, kom je ook?

Feest, hele mooie prijzen, Facebook live uitzending......
Oh een feestje geven is toch altijd zo leuk, zo maar....of zoals nu met een reden!
Precies 1 jaar geleden begon ik op Facebook een online haakgroep, ik had echt nooit kunnen vermoeden dat er een jaar later bijna 5000 leden in de groep zouden zitten.

Veel leden verzamelen is nog niet eens zo heel moeilijk tegenwoordig, maar om het ook altijd leuk en gezellig te houden in zo'n grote groep met hakende dames blijkt wel een hele klus als ik het van de beheerders van andere haakgroepen moet geloven (en naast dat ik dat geloof, lees ik ondertussen soms ook de meest vreselijke dingen op hakend FB). Ik prijs me dan ook meer dan GELUKKIG en DANKBAAR dat onze haakgroep in het teken staat van vriendelijkheid en harmonie. Iedereen is altijd bereid elkaar te helpen en elkaar te prijzen voor het gemaakte werk, op wel niveau dan ook.

Ik geef dan ook met heel veel plezier een online feestje in de haakgroep van 1 t/m 4 oktober.
Iedere dag is er een leuke prijs te winnen, beschikbaar gesteld door lieve collegea's en vrienden van de groep. Op 1 oktober zal er een feestelijke FB live uitzending zijn om 15.00 uur waar ik jullie meer ga vertellen over de festiviteiten van 1 t/m 4 oktober.Ben jij er ook bij? 
Nog geen lid van de haakgroep? 

Meld je dan snel aan, door hierboven op aanmelden te klikken!

Geen opmerkingen

Wat leuk als je een reatie achterlaat! Ik hoor graag van je....